Home Nieuws PSV iconen oneens over spitspositie: ‘We maken geen goals, we hebben een...

PSV iconen oneens over spitspositie: ‘We maken geen goals, we hebben een spits nodig’

522
0

De PSV iconen Willy en Rene van de Kerkhof zijn niet echt te spreken over beleid wat PSV deze winterstop wist te voeren.

De beide broers vinden dat de club een spits had moeten halen. Tot ergernis van Willy van de Kerkhof heeft PSV zich niet meer versterkt op het laatste moment. In de Willy & René podcast zegt Willy dat PSV een spits had moeten halen. “We maken geen goals, we hebben een spits nodig!”

Broer René heeft er wel begrip voor dat het stil bleef bij PSV en denkt dat een extra spits niet nodig is. “Deze selectie is goed genoeg om bij de eerste twee te komen.” Willy is het daar niet mee eens: “Daar hebben we niks aan. We moeten eerste worden!” In de podcast wordt ook de overstap van Jorrit Hendrix naar Feyenoord besproken. “Verrassend”, zegt Willy, “ik wens hem het beste toe. Maar niet op 8 mei.” Van de overstap van Ihattaren naar Ajax, ligt René niet wakker. Ihattaren kreeg zijn opleiding bij PSV. “Ik hoop dat hij zich gaat concentreren op het voetbal.”

De broers kijken ook uit naar de wedstrijd tegen AZ. PSV moet winnen om in het spoor van Ajax te blijven. PSV speelt zaterdagavond thuis tegen AZ en bij de wedstrijd worden weer fans toegelaten.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here