Home Nieuws PSV iconen geloven er weer in: ‘Het verschil is te overzien’

PSV iconen geloven er weer in: ‘Het verschil is te overzien’

511
0

PSV deed zondagmiddag uiterst goede zaken door Sparta met 1-2 te verslaan en dus maakte de ploeg van Roger Schmidt een aardige sprong op de ranglijst.

PSV zag Feyenoord eerder op de dag verliezen bij AZ in Alkmaar en zag na de wedstrijd op het Kasteel Ajax onderuit gaan in Deventer. PSV is weer helemaal terug in de race om de landstitel. Het verschil tussen PSV en Ajax is nog maar 2 punten en dat biedt perspectief. Volgens clubicoon Willy van de Kerkhof is dat te overzien.

De broers zien dat PSV weer perspectief heeft, al is spel soms erg slecht te noemen. “Het verschil is te overzien”, concludeert Van de Kerkhof bij Omroep Brabant. Met nog 10 wedstrijden in de Eredivisie op de agenda en voor Ajax een paar zware wedstrijden tegen onder meer AZ in Alkmaar en tegen Feyenoord in eigen huis, gloort er hoop voor PSV.

“Ik neem tenminste aan dat PSV niet zo slecht als nu blíjft voetballen.” PSV had eigenlijk niets te vertellen op Het Kasteel. “Sparta was het eerste uur heel dominant, terwijl PSV net zoals de afgelopen weken zeer matig voetbalde. Gelukkig waren er nog een of twee spelers die wel hun niveau haalden, onder wie Mauro Júnior. Zo sleep je toch die drie punten uit het vuur, ondanks een heel slechte wedstrijd. Als je daarna Eagles ziet winnen van Ajax, heb je toch een geweldige dag”, aldus de broers van de Kerkhof.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here