Home Nieuws Aandachtig toeschouwer Guus Hiddink ziet PSV in Enschede falen

Aandachtig toeschouwer Guus Hiddink ziet PSV in Enschede falen

877
0

PSV is ver uitgeschakeld in de race om de landstitel. Die eenvoudige conclusie valt inmiddels wel te trekken na de wanvertoning van de eerste 30 minuten in de Grolsch Veste.

De PSV iconen Willy en René van de Kerkhof zagen PSV zaterdagavond vanaf de tribune in de Grolsch Veste hoe PSV een half uur lang werd overlopen door een ontketend FC Twente. De Tukkers geloofden in een goed resultaat en zagen PSV als slachtoffer van Twentse dadendrang. Willy van de Kerkhof zag het geheel aan maar is nog altijd met hoop gevuld wat de race om de landstitel aangaat.

Ook Guus Hiddink zag dat PSV kansloos was in het eerste bedrijf. De beide PSV iconen zagen samen met Guus Hiddink hoe PSV kansloos ten onder dreigde te gaan in Enschede. “Ajax heeft nog een behoorlijk pittig programma”, houdt Willy de moed er ondanks de 3-3 in. “Vooral het eerste half uur. Zelfs bij een amateurclub gebeurt dit niet. En dan Joël Drommel. Hij kan echt drommels goed keepen, maar hij liet het weer niet zien. Zo jammer.”

René denkt dat de race om de landstitel ver afgelopen is. Het clubicoon ziet PSV de opgelopen schade niet meer inhalen. “Het blijft natuurlijk koffiedijk kijken, maar ik zie niet gebeuren dat Ajax dit nog uit handen geeft. Ze moeten nog wel naar AZ toe, maar daar hebben ze voor de KNVB Beker ook al van gewonnen. Zij worden gewoon kampioen. PSV heeft het laten liggen. Het is over en uit.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here