Home Nieuws PSV iconen blij met ‘nog geen topspeler’ Joey Veerman: ‘Dan heeft PSV...

PSV iconen blij met ‘nog geen topspeler’ Joey Veerman: ‘Dan heeft PSV met hem goud in handen’

523
0

PSV iconen Willy en René van de Kerkhof zijn blij met de transfer van Joey Veerman naar PSV.

Beide PSV coryfeeën zien het zitten in de middenvelder, die wel nog enkele stappen moet maken vinden de broers. Willy is enthousiast en vindt Joey Veerman ‘een goede, interessante aankoop’ voor PSV. Wel stelt Willy dat Veerman nog niet ’top’ is, maar wel de potentie heeft om dat te worden.

Inmiddels is Joey Veerman gepresenteerd in Eindhoven en dus is er alom enthousiasme. In gesprek met het Algemeen Dagblad zegt Van de Kerkhof over de afgeronde transfer. “Een goede, interessante aankoop”, vindt hij. “De potentie om in de top te slagen heeft hij namelijk. Alleen: gaat hem dit ook lukken? Ik ben echt heel benieuwd.”

Wel stellen de broers vast dat Veerman hard moet gaan werken om de top te halen. “Veerman is nog geen top. Als je daadwerkelijk top bent, behoor je op deze leeftijd immers tot de groep van dertig Nederlands Elftal-spelers. Feit is wél dat hij het voetballende vermogen heeft om top te worden. Wat dat betreft kijk ik erg uit naar zijn periode in Eindhoven. Als hij zijn potentie waarmaakt, heeft PSV met hem goud in handen.”

PSV gaat naar verluidt rond de zes miljoen euro exclusief doorverkooppercentage betalen aan Heerenveen voor Veerman. Veerman geldt als directe opvolger van Davy Pröpper, die dinsdag bekendmaakte dat hij op dertigjarige leeftijd stopt met voetballen.


Facebook Comments Box