Home Nieuws PSV iconen adviseren directie: Gakpo is met de Kerst weg, PSV moet...

PSV iconen adviseren directie: Gakpo is met de Kerst weg, PSV moet minimaal 80 miljoen euro vragen’

4601
0

De PSV iconen Willy en René van de Kerkhof adviseren de PSV directie om een astronomisch bedrag voor Cody Gakpo te vragen.

Is de aanvaller op weg naar de uitgang bij PSV of speelt Gakpo na de winterstop nog in Eindhoven? Die vraag houdt de PSV achterban al weken bezig en door de prestaties van Gakpo in Qatar is de vraag of Gakpo na de winterstop nog in Eindhoven speelt, alleen maar relevanter geworden.

De gebroeders van de Kerkhof denken in ieder geval dat Gakpo momenteel al onhoudbaar is geworden voor PSV. In gesprek met Omroep Brabant stellen de broers vast dat PSV wel het uiterste moet vragen aan een daadwerkelijk geïnteresseerde club. Gakpo wordt door de internationale media buiten schot gehouden als het over het spel van Oranje gaat. Of dat helemaal terecht is valt nog te bezien, want los van zijn twee doelpunten is het niet zo dat Gakpo Oranje naar zijn hand weet te zetten.

“Als voetballer heb je een beetje geluk nodig in je carrière. Gakpo speelt goed op het WK. Dat is goed voor hem, maar ook goed voor PSV”, stellen de broers vast. “Heel eerlijk: als hij een goed WK speelt, en daar is hij mee bezig, dan denk ik dat hij met de Kerst weg is. Ik beslis er natuurlijk niet over, maar ik zou hem niet voor minder dan 80 miljoen euro verkopen”, aldus de broers van de Kerkhof, die geen rekening houden met het feit dat PSV met Gakpo de afspraak heeft gemaakt niet dwars te gaan liggen in de vorm van een buitensporig hoge transfersom mocht een transfer daadwerkelijk in beeld geraken.


Vorig artikelRoep om Xavi Simons groeit, maar Johan Derksen is faliekant tegen stage lopende Xavi Simons
Volgend artikelHeeft Davy Pröpper spijt? Pröpper terug op het trainingsveld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in