Home Nieuws PSV houdt situatie van Quinten Timber bij FC Utrecht nog altijd in...

PSV houdt situatie van Quinten Timber bij FC Utrecht nog altijd in de gaten

2850
0

Ibrahim Sangaré is nog altijd speler van PSV maar voor hoelang nog?

Het lijkt rustig te zin rond de gewilde Ivoriaan maar als de Engelse clubs met de geldbuidel gaan rammelen kan het nu eenmaal snel gaan. PSV werkt op de achtergrond aan de contractsituatie van Sangaré. De club is voornemens een nieuw en verbeterd contract aan te bieden. Mogelijk biedt dat weer ruimte voor een hogere vaste afkoopsom.

Op de achtergrond heeft de club natuurlijk een lijstje liggen met een eventuele opvolger. FC Utrecht middenvelder Quinten Timber geldt als alternatief. PSV houdt de situatie rond de gewilde Utrecht middenvelder nog altijd in de gaten, wijzen meerdere bronnen uit.

Voetbal International weet te melden dat FC Utrecht nog altijd op een vertrek van de middenvelder rekent. “FC Utrecht houdt nog altijd serieus rekening met een vertrek van Quinten Timber. In dat geval is er ruimte voor nog een middenvelder. Opties worden al langer in kaart gebracht. De Telegraaf meldt nu dat Carel Eiting ook in beeld is. Wordt vervolgd”, schrijft journalist Stef de Bont op Twitter.

PSV weet inmiddels wat de gewilde Timber zou moeten kosten. De club uit de Domstad verlangt een bedrag van 6 tot 8 miljoen euro voor de middenvelder, die ook op belangstelling van vele andere clubs in binnen- en buitenland kan rekenen.


Vorig artikelGuus Til geniet in Eindhoven: ‘PSV is sportief nog een stapje hoger’
Volgend artikelArsenal lijkt te gaan doorpakken voor Cody Gakpo, PSV zet in op veertig miljoen plus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in