Home Nieuws PSV houdt situatie Luuk de Jong nauwlettend in de gaten, nieuwe poging...

PSV houdt situatie Luuk de Jong nauwlettend in de gaten, nieuwe poging wordt niet uitgesloten

1368
0

‘Niet dit seizoen’, zei Roger Schmidt als antwoord op de vraag of Luuk de Jong nog naar PSV zou komen.

Dat was rond het sluiten van het zomerse transferwindow eind augustus. Toen werd duidelijk dat Luuk de Jong niet naar Eindhoven zou komen maar richting Barcelona zou vertrekken. Dat avontuur lijkt inmiddels op het einde te geraken maar dat betekent niet dat er geen toekomst meer is voor Luuk de Jong in Eindhoven. Sterker, de PSV staat altijd open voor de kopsterke spits.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV gaat komende zomer wellicht weer een poging doen om Luuk de Jong naar Eindhoven te halen. De kopsterke spits mag op zoek naar een andere club. Inmiddels worden er tal van clubs aan de Jong gekoppeld maar dat lijkt zich meer in et geruchten circuit af te spelen. Zo wordt Cadiz genoemd voor de Jong, maar de Spaanse laagvlieger zou geen optie voor het kamp de Jong zijn.

Sevilla ziet Luuk de Jong dit transferwindow liever niet terugkeren en tracht de spits elders onderdak te bieden, zo meldde het Eindhovens Dagblad vrijdag al. De regionale krant meldt nu dat PSV in 2022 zomaar eens een nieuwe poging zou kunnen wagen om het voormalige boegbeeld opnieuw naar Eindhoven te transfereren. ‘Het valt niet uit te sluiten dat PSV opnieuw een poging voor de Jong doet’, aldus het Eindhovens Dagblad over de bij FC Barcelona geraakte spits.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here