Home Nieuws PSV houdt rekening met snel vertrek Pereiro; geen plaats meer in de...

PSV houdt rekening met snel vertrek Pereiro; geen plaats meer in de selectie voor treffen met Basel

44
0

Maandagavond laat berichtte De Telegraaf over een op handen zijnde transfer van Gaston Pereiro naar het Russchische Spartak Moskou. 

Slechts de alom beruchte en bekende zaakwaarnemer van Pereiro zou nog roet in het eten kunnen gooien. Vier jaar terug speelde hij immers hoog spel door steeds extra eisen te stellen. Zo’n vaart zal het deze keer niet lopen, is de verwachting. Spartak kan en wil voldoen aan de salariseisen van de Uruguayaan en daarmee ligt de weg naar Rusland open.

PSV houdt ondertussen rekening met een snel vertrek van de technicus. In afwachting van een transfer zit de Uruguayaan vanavond al niet meer bij de selectie voor het duel met FC Basel, bevestigt de club tegenover Voetbal International dinsdagmorgen.

Daarmee speelt PSV in op een deal met Spartak Moskou. Pereiro speelde vier seizoenen voor PSV, waarin hij 42 keer scoorde. Gezien zijn medio 2020 kan deze aankomende transfer als een gouden transfer worden gezien. Met Sam Lammers, Mo Ihattaren en Ibrahim Afellay heeft het voldoende opties voor de nummer 10-positie achter de hand.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here