Home Nieuws PSV houdt rekening met fors hogere biedingen op Gakpo: PSV denkt vraagprijs...

PSV houdt rekening met fors hogere biedingen op Gakpo: PSV denkt vraagprijs te kunnen verhogen

4186
0

Speelt Cody Gakpo na de winterstop nog in het Philips Stadion? Die vraag zal inmiddels ook tot in de bestuurskamer zijn doorgedrongen.

Met deze prestaties kan met recht worden afgevraagd of de aanvaller in de winterstop überhaupt nog te behouden valt. Het Eindhovens Dagblad vraagt zich dat inmiddels na vrijdagavond ook af. Het 1-1 gelijkspel van Oranje tegen Ecuador ten spijt maar Gakpo maakte andermaal indruk met een verwoestende uithaal.

Daarmee toont hij zich ook op het internationale podium, nadat hij bij PSV tot op heden al uitstekende cijfers kon overleggen. Volgens de regionale krant voedt het de vraag of Gakpo te behouden is.

Manchester United maar ook Real Madrid zijn geïnteresseerd. United wenst na het vertrek van Cristiano Ronaldo te schakelen in aanvallend opzicht. Het ED verwacht dat de club van Erik ten Hag zich gaat melden voor Gakpo.

Door de goede prestaties van Gakpo op het WK houdt PSV intern rekening met fors hogere biedingen. Bedragen tot ver boven de 50 miljoen lijken wel uitgesloten want er bestaat een afspraak tussen PSV en Gakpo dat de club ‘binnen redelijke kaders meewerkt aan een transfer’.

Gakpo en PSV zetten in op een transfer aan het einde van het seizoen maar als de internationale panelen van de transfermarkt gaan verschuiven, is er vaak niets wat dat gegeven kan tegenhouden.


Vorig artikelJohn de Jong wijst naar Manchester United én zegt: ‘Ik ga mijn verhaal nog wel doen’
Volgend artikelPersmoment Oranje | Gakpo kan de PSV fans niets beloven maar wintertransfer is geen doel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in