Home Nieuws PSV hot in Belgische media | PSV wordt in ook in verband...

PSV hot in Belgische media | PSV wordt in ook in verband gebracht met aanvaller van RWDM

4882
0

Zoals deze periode te doen te gebruikelijk is, wordt PSV met vele spelers in verband gebracht.

De verschillende bekende namen passeren de revue maar er wordt ook gewezen naar iets minder bekende spelers, die daarom niet minder interessant zouden kunnen zijn. PSV richt zich immers ook geregeld op spelers uit de Keuken Kampioen Divisie, waar het ene na het andere talent gescout wordt en menig grote carriere oorsprong kent. Dat geldt ook voor de kleinere Belgische clubs, waar het ook wemelt van het talent.

Zo wordt PSV in Belgische media ook gekoppeld aan RWDM aanvaller Zakaria El Ouahdi. De club, of beter gezegd scouts van de club, houden de verrichtingen van de jonge aanvaller nauwlettend in de gaten. Althans, dat meldt een Belgische journalist. De 21-jarige rechtsbuiten van RWD Molenbeek zou een groot potentieel vertegenwoordig en dus besloten scout van PSV de speler nauwlettend te gaan scouten.

Dat meldt Sacha Tavolieri donderdag op Twitter. El Ouahdi speelde afgelopen weekend met het Belgische RWDM een uitwedstrijd tegen OH Leuven. Volgens voetbaljournalist Sacha Tavolieri zullen er bij de wedstrijd ook scouts aanwezig zijn PSV maar ook andere clubs worden genoemd voor de aanvaller. Zo wijst de journalist naar RB Salzburg en RC Lens als geïnteresseerde clubs.

De verrichtingen van PSV worden deze zomer bij onze zuiderburen op de voet gevolgd. Zo bestaat er ook nog altijd interesse in Noa Lang vanwege diens verleden bij Club Brugge. Belgische kranten smullen van het talent van lang en verslaan nog steeds iedere wedstrijd van Lang in PSV dienst. De club wordt in Belgie ook in verband gebracht met de komst van Zeno Debast en Aster Vranckx. Beide spelers staan er in Belgie goed op en genereren veel media aandacht door de interesse van PSV.


Vorig artikelFC Utrecht-middenvelder dacht klaar te zijn voor competitiestart maar zag Feyenoord – PSV
Volgend artikelNoa Lang na eerste prijs in Nederland in geboortestad: ‘Succes tegen ons, wij waren in alle wedstrijden beter’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in