Home Nieuws PSV hoort vraagprijs Noa Lang: ‘De vraag is of PSV zover kan...

PSV hoort vraagprijs Noa Lang: ‘De vraag is of PSV zover kan gaan’

18558
0

PSV heeft inmiddels een stevige oorlogskas opgebouwd na de transfers van Cody Gakpo en Noni Madueke.
De winterse uitgaande transfers zorgen ervoor dat de club deze zomer beslagen ten ijs kan komen.

Normaal gesproken zal er het komende transferwindow stevig door geselecteerd worden en stevig geïnvesteerd worden. De tweede plaats van het voorbije seizoen mag geen tevredenheid geven en voor het zoveelste jaar op rij wachten deze zomer de Champions League miljoenen. Aan het einde van het volgende seizoen wachten er zelfs nog veel meer miljoenen aangezien de opzet van de nieuwe Champions League voor Nederlandse clubs grote voordelen gaat opleveren.

De achterban verwacht veel van de inkomende transfers deze zomer. De club lijkt het zich niet nog een keer te kunnen permitteren ‘slechts’ een bedrag van tien tot twaalf miljoen te investeren ten einde prijzen te gaan behalen. Vorig jaar rond dit tijdstip trok PSV bepaald niet de portemonnee voor de inkomende transfers. Doelman Benitez en Xavi Simons kwamen transfervrij naar Eindhoven en voor Guus Til en Luuk de Jong betaalde PSV ‘maar’ 6 miljoen euro. Totaal werd er vorig jaar zomer slechts 10 tot 12 miljoen euro geïnvesteerd.

Het bleek genoeg te zijn voor de winst van de Johan Cruijff Schaal, de KNVB Beker en de tweede plaats. De bedragen die heden ten dage de ronde doen over de gewenste spelers liggen stukken hoger.
PSV oriënteert zich op dit moment nadrukkelijk op de transfermarkt en toonde eerder al voorzichtige interesse in Noa Lang. De aanvaller van Club Brugge en Oranje moet echter zo’n 12 miljoen euro gaan kosten. Dat geldt ook voor de Amerikaans spits Ricardo Pepi.

Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad zegt over de transfersom voor Noa Lang. “Noa Lang moet naar verwachting minstens 12 miljoen euro kosten en de vraag is of PSV zo ver kan en wil gaan”, zo schrijft de PSV-watcher. Arnaut Danjuma werd ook aan PSV gekoppeld, maar hij zou ook zeker een dure optie zijn voor de club. Is PSV bereid te investeren en bedragen op tafel te leggen voor één speler, waar het vorig seizoen drie tot vier spelers voor wist aan te kopen? Die vraag zal de komende dagen dan wel weken als vanzelf beantwoordt gaan worden.


Vorig artikelMaakt Peter Bosz PSV Europa-proof? Na finale- én halvefinale plaatsen Feyenoord, AZ en Ajax is het nu de beurt aan PSV
Volgend artikelVraagtekens Valentijn Driessen bij PSV rentree Georginio Wijnaldum

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in