Home Nieuws PSV hoort niets van Leipzig en wil Mvogo snel begroeten, Gakpo mogelijk...

PSV hoort niets van Leipzig en wil Mvogo snel begroeten, Gakpo mogelijk tegen Galatasaray

1553
0

Er heerst nog steeds veel onduidelijkheid over de toekomst van Yvon Mvogo.

De Zwitserse keeper, die momenteel van zijn vakantie geniet weet zelf ook niet waar hij aan toe is en hoorde zowel van PSV als van zijn eigenlijke werkgever Red Bull Leipzig nog niets.


Officieel gezien heeft Leipzig tot en met 16 juli de kans om Mvogo terug te halen. Zijn toekomst is dus in het ongewisse. Ook wat de positie onder de lat aangaat, is er nog veel onduidelijk. De kans is aanwezig dat niet Mvogo maar Joël Drommel de eerste keeper wordt. Het is bekend dat Leipzig de doelman het liefst wil verkopen, maar door de transfersom van naar verluidt vijf miljoen euro meldde zich nog niemand bij Leipzig. Als Mvogo alsnog vertrekt, zal PSV nog een nieuwe doelman aantrekken, zo weet Voetbal International te melden.

PSV wacht belangrijke weken en dus is duidelijk dat Drommel over twee weken het doel verdedigt in het eerste Champions League-voorrondeduel tegen Galatasaray. De doelman die overkwam van FC Twente heeft in tegenstelling tot Mvogo wel getraind de afgelopen weken en is fit genoeg om er meteen te staan.

Een andere EK ganger, Cody Gakpo, keert vermoedelijk wat eerder terug van zijn vakantie. Gakpo maakte weinig minuten op het EK en heeft een wat kortere vakantie dan Donyell Malen en Denzel Dumfries. Beide transfertargets behoeven zich pas op 18 juli weer te melden bij PSV, maar bij de club gaat niemand ervan uit dat het duo nog terugkeert. Gakpo is mogelijk inzetbaar tegen Galatasaray.


Facebook Comments Box