Home Nieuws PSV hoopt nog altijd op jawoord Ihattaren maar vreest transfersom van 5...

PSV hoopt nog altijd op jawoord Ihattaren maar vreest transfersom van 5 miljoen euro

6200
0

Het huwelijk tussen de parel van de PSV jeugdopleiding en PSV dreigt een grote mislukking te worden wat zijn carrière bij de club aangaat.

Club en speler liggen op ramkoers en met een zaakwaarnemer als Mino Raiola is er niets maar dan ook niet te voorspellen. Feit is wel dat de situatie rond Ihattaren geenszins wenselijk is.


Het nog tot 2022 lopende contract dient of te worden verlengd of er dreigt een verkoop komende maanden. Het laatste scenario betekent ook dat de wens van Ihattaren en zijn gevolg niet uit gaat komen want meermaals sprak de tiener uit dat zijn wens was om PSV de hoogste transfersom ooit te gaan opleveren.

In de huidige markt, waar transfersommen en vergoedingen flink tanende zijn en PSV miljoenen kan nodig gaan hebben om het gat in de begroting te gaan dichten, mag er geen rekening gehouden gaan worden met een som van meer dan 5 miljoen euro voor Ihattaren.

Met Corona en alle gevolgen van dien in het achterhoofd, dreigt er dus een rampscenario op de loer te liggen in een markt die voor de Nederlandse clubs even op slot zit. Schmidt sprak ferme woorden uit over de toekomst van Ihattaren bij PSV. De Duitser uitte ook wat emoties omdat hij klaarblijkelijk al heel veel energie in de tiener heeft gestoken.

De directie van de club heeft nog altijd goed hoop op een jawoord van Ihattaren en daarmee contractverlenging. Al beseft men op de burelen van het Philips Stadion inmiddels ook dat de huidige problemen niet zomaar zijn opgelost en ook zomaar weer opnieuw kunnen opspelen bij het opstandige talent met opstandige zaakwaarnemer.