Home Nieuws ‘PSV hoopt Dumfries te verkopen en dan Svensson van AZ overnemen’

‘PSV hoopt Dumfries te verkopen en dan Svensson van AZ overnemen’

4331
0

Denzelf Dumfries staat al maanden op de nominatie om naar een grotere club te verkassen aan het einde van het lopende seizoen.

Echter concreet is de interesse voor de aanvoerder van PSV nog niet geweest. Het Italiaanse AC Milan wordt regelmatig gelinkt aan Dumfries, die zijn naam ook een keer in verband gebracht zag worden met Juventus.


Vooralsnog blijven het geruchten wat de toekomst van Dumfries aangaat maar duidelijk is dat de aanvoerder op de nominatie staat om een stap te maken. Als het aan Hans Kraaij ligt hoeft PSV niet lang na te denken over diens opvolging.

Volgens Kraaij kan PSV prima uit de voeten met AZ’s rechtervleugelverdediger Jonas Svensson. De inmiddels 28 jarige Noor speelt vier jaar in Alkmaar is uitgegroeid tot sterkhouder op de rechtervleugel. Svensson is aan het einde van dit seizoen transfervrij en zou een prima opvolger van Dumfries zijn, stelt Kraaij namens Veronica Inside vast.

Kraaij denkt ook te weten dat PSV Dumfries graag zou willen verkopen omdat dat goed in de plannen van de club zou passen deze zomer. ‘PSV hoopt Dumfries te verkopen’, zo beweerde Kraaij om er meteen aan toe te voegen: ‘En dan de transfervrije Svensson van AZ overnemen’, aldus een uitgesproken Kraaij over de opvolging van Dumfries.