Home Nieuws PSV Historie: Hoe het PSV van Mark van Bommel FC Barcelona het...

PSV Historie: Hoe het PSV van Mark van Bommel FC Barcelona het nakijken gaf maar onterecht verloor

2536
0

Het mocht dan wel een hopeloos seizoen zijn geworden, dat eerste jaar van Mark van Bommel als hoofdtrainer van PSV, maar er waren wel degelijk mooie momenten te beleven.

De Europese campagne van PSV was weliswaar matig als je naar het aantal behaalde punten kijkt maar die twee veroverde punten vertelden niet het hele verhaal van die Champions League campagne.

Achteraf bezien kwam PSV alleen flink tekort in het tweeluik tegen een op dat moment tegen de Europese top aanhinkende Tottenham Hotspur. De ploeg uit Londen was op dat moment zowel technisch als tactisch een Europese topploeg te noemen en PSV kwam er totaal niet aan te pas in het Philips Stadion en later op Wembley.

Internazionale en FC Barcelona werden welhaast door PSV op de knieën bedwongen. Helaas was het Messi die met vier doelpunten over twee wedstrijden de zaak wist te beslissen maar speltechnisch was het toen al erbarmelijk wat het matige en laffe Barcelona liet zien.

Ook Internazionale mocht vanwege scheidsrechterlijke dwalingen van geluk spreken dat het met drie punten wist te vertrekken uit Eindhoven, terwijl ook de naam van Zoet niet mag ontbreken als het over het weggeven van de punten gaat tegen Inter.

PSV speelde thuis tegen FC Barcelona in ieder geval een reusachtige partij voetbal. Kijk nog een keer naar de samenvatting van dat duel:


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here