Home Nieuws PSV heet nog geen tegenslagen te hebben gehad: ‘Ik zie het nog...

PSV heet nog geen tegenslagen te hebben gehad: ‘Ik zie het nog wel spannend worden in de Eredivisie’

2017
0

Met twaalf gewonnen duels in de Eredivisie ligt de ploeg van Peter Bosz op koers voor landstitel nummer 25. Zo ver is het natuurlijk nog lang niet.

Met het programma dat de ploeg van Bosz de komende weken voor de boeg heeft zouden er links en rechts punten verspeeld kunnen gaan worden. Althans, dat is de mening van menig analist dan wel journalist. PSV zou in Enschede weleens tegen een zeperd aan kunnen gaan lopen, denkt het journaille te weten.

Tja, of niet natuurlijk. PSV verloor dit seizoen pas één enkele keer maar verder bleek de ploeg van Bosz voetballend steeds de meerdere te zijn in alle gespeelde partijen.

Ook de gelijke spelen tegen Sevilla en Lens verdienden voor PSV eigenlijk het predikaat winst maar de beide behaalde punten worden achteraf zeker gekoesterd. Terug naar de Eredivisie. Is de titelrace eigenlijk al beslist in Nederland? Die vraag werd gesteld in de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad van maandagavond.

Etienne Verhoeff en Johan Inan zijn van mening dat de titelrace nog lang niet beslist is en daar valt natuurlijk iets voor te zeggen. ‘Ik zie het nog wel spannend worden in de Eredivisie’, reageert Inan op de vraag of de titelrace beslist is in Nederland.

‘Het is eerder onderbuikgevoel. Het spel van Feyenoord vind ik, als ze top zijn, beter in elkaar steken dan dat van PSV. Bovendien heeft PSV nog niet heel veel tegenslagen gehad. Bijvoorbeeld als Luuk de Jong straks een keer geblesseerd is. Het gat is natuurlijk zeven punten, maar PSV laat het heel groot lijken door de grote zeges die ze boeken.’

De insteek van Johan Inan, dat PSV tot op heden nog niet zoveel tegenslagen kende, kan ook worden omgedraaid. Het spel van de ploeg van Bosz zorgt ervoor dat er juist minder tegenslagen ontstaat. Na de interlandperiode kan het huidige PSV haar kwaliteiten gaan tonen in rechtstreekse duels tegen FC Twente, Sevilla en Feyenoord.


Vorig artikelSneijder wil Schouten in de basis bij Oranje: ‘Ik vind het heel leuk naar PSV te kijken’
Volgend artikelAad de Mos gaat voor Lozano en Bakayoko: ‘Lang moet op de bank beginnen als hij terug is’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in