Home Nieuws Familie Zahavi verdient alle steun: PSV heet Eran Zahavi welkom terug in...

Familie Zahavi verdient alle steun: PSV heet Eran Zahavi welkom terug in Eindhoven

3700
0

Het is maar een Tweet maar wel een Tweet met een duidelijke warme ondertoon en warme boodschap.

De huidige perikelen rond Eran Zahavi zijn niet bepaald zachtaardig te noemen. De spits zou overwegen terug te keren naar Israël. Aanleiding daartoe is natuurlijk de gezinssituatie van de aanvaller in Amsterdam. De familie Zahavi werd al twee keer slachtoffer van criminelen.

Voor de vrouw van de spits is de maat vol en dus wordt er volop nagedacht over een vervroegd afscheid van PSV, Eindhoven en Nederland. PSV wil er alles aan doen om Zahavi te behouden en bood inmiddels al een alternatief aan in de vorm van een woning in Eindhoven. Het wordt ongetwijfeld een vervolg gegeven komende dagen. PSV kan een spits die na 56 wedstrijden 25 keer wist te scoren natuurlijk wel gebruiken in de jacht op de felbegeerde landstitel.

Inmiddels keerde Zahavi na blessureleed en een periode Dubai terug op de Herdgang, waar hij de komende maanden van harte welkom is en blijft. De spits en zijn gezin verdienen dan ook alle steun. Het is tevens een mooie gedachte te noemen dat PSV er als club en werkgever alles aan wil doen haar werknemers te beschermen en een veilige vertrouwde omgeving wenst te bieden.

https://twitter.com/psv/status/1481675531124981761?s=21


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here