Home Nieuws PSV heeft toptalent Savinho binnen na medische keuring, vrijdag presentatie

PSV heeft toptalent Savinho binnen na medische keuring, vrijdag presentatie

2408
0

De Braziliaanse aanvaller Savinho is PSV’er. De jonge talentvolle aanvaller is een veel besproken en geldt als toptalent.

Ondanks die kwalificatie is het nog niet zeker of Savinho bij de eerste selectie van Ruud van Nistelrooij zal gaan aansluiten of dat hij naar Jong PSV wordt overgeheveld. De Braziliaan is in ieder geval wel PSV’er het komende seizoen want hij doorliep succesvol de medische keuring bij Topsupport in Eindhoven. De verwachting is dat Savinho vrijdag wordt gepresenteerd in het Philips Stadion. Dat meldt het Eindhovens Dagblad donderdagavond.

Eerder was transferexpert Fabrizio Romano al zeker van de bijna afgeronde transfer. De Italiaan meldde woensdag al dat de speler vrijdag wordt gepresenteerd. Namens het Eindhovens Dagblad hield Rik Elfrink nog een slag om de arm maar ook vanuit het Ed klinkt donderdagavond de bevestiging. PSV is al maanden in de weer met de aanvaller maar John de Jong bevestigde de transfer al op 8 juli.

Savinho speelde tot op heden 34 duels voor Atlético Mineiro in Brazilië en geldt al enkele jaren als toptalent in zijn leeftijdscategorie. Dit kwam tot op heden echter nog niet tot uiting in gemaakte doelpunten dan wel gecreëerde assists voor de hoofdmacht van Atlético Mineiro. De transfer naar PSV is ook in Brazilië groot nieuws.


Vorig artikelGoede spel Ledezma en Shurandy Sambo geeft PSV lastige keuze: ‘Sambo doet weinig onder voor aanwinst Hoever’
Volgend artikelErick Gutiérrez ziet niets in transfer naar Benfica of vertrek bij PSV, ‘Guti’ verlengt contract

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in