Home Nieuws PSV heeft overwintering in eigen hand maar hoe kijkt de selectie zelf...

PSV heeft overwintering in eigen hand maar hoe kijkt de selectie zelf aan tegen de vele blessures?

638
0

PSV en blessures. Het begint zo langzamerhand wel een apart hoofdstuk in het tot nog toe moeizame seizoen te worden.

Olivier Boscagli gaf donderdagavond na de wedstrijd aan dat hij verrast was door de ongewone opstelling van PSV in Monaco. De Franse verdediger was niet de enige die verrast was door de basisopstelling maar we moeten er vanuit gaan dat Schmidt gewogen zijn opstelling bedenkt en bepaald. Uiteraard heeft het van doen met de vele blessures, zo zag ook Mwene na afloop.

Phillip Mwene was aanwezig bij de persconferentie na afloop en zei over de blessuregevallen. “Het zijn belangrijke spelers die geblesseerd raken, maar we moeten hier op een professionele manier mee omgaan. We hebben nog steeds veel goede spelers. Wel hoop ik dat de jongens snel weer terugkomen, dat we weer snel weer op oorlogssterkte te zijn. We hebben een zwaar schema, met om de twee of drie dagen een wedstrijd.”

Ook Andre Ramalho werd gevraagd hoe het komt dat PSV zo veel blessures heeft. “Ik geloof niet dat het iets met de trainingen te maken heeft. Ze houden altijd in de gaten hoe moe iemand is en passen daar de training op aan”, zei hij daarover. “Misschien is het gedeeltelijk pech, misschien moeten sommige spelers meer trainen om de spieren sterker te krijgen. Het is gewoon moeilijk te zeggen. Ik hoop vooral dat we geen blessures meer krijgen.”

In gesprek met ESPN gaf André Ramalho ook aan toch teleurgesteld te zijn over het resultaat. “Want we wilden natuurlijk winnen. Het was voor ons heel belangrijk om die drie punten te pakken, omdat we thuis verloren hadden”, aldus Ramalho. “We wisten echter ook dat een gelijkspel geen slecht resultaat zou zijn. Er zijn nog twee wedstrijden en we hebben alles nog in eigen hand.”

Zelf was de verdediger heel belangrijk met een redding op de lijn. “Dat is mijn doel als verdediger. Ik moet zo goed mogelijk verdedigen”, zo gaf hij aan. “Maar ik kan het niet alleen doen. We moeten het samen doen en vandaag deed het team het geweldig. We wisten dat het belangrijk zou zijn om de nul te houden en dat hebben we gedaan. Ik moet iedereen daarmee feliciteren.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here