Home Nieuws PSV heeft opvolger van Noni Madueke in het vizier: Fichajes meldt interesse...

PSV heeft opvolger van Noni Madueke in het vizier: Fichajes meldt interesse PSV in toptalent Boca Juniors

7384
0

PSV heeft de laatste jaren wat minder succes op de Zuid-Amerikaanse markt maar de club heeft nog altijd een naam hoog te houden op het continent.

PSV geldt in Zuid-Amerikaanse landen nog altijd als een club van naam en faam waar menig toptalent zijn carriere van glans kan gaan voorzien en dus wordt de club ook gekoppeld aan toptalenten uit de diverse landen op het Zuid-Amerikaanse continent.


Omdat Noni Madueke in Eindhoven een speler is die continue in de belangstelling staat van grote Europese clubs, is PSV natuurlijk al druk doende met de opvolging. In dat kader wordt er melding gemaakt van interesse vanuit Eindhoven in de diensten van een toptalent van Boca Juniors.

Volgens het voetbalmedium Fichajes is PSV één van de clubs met interesse in de negentienjarige Exequiel Zeballos. De buitenspeler staat te boek als groot talent en heeft op dit moment al een transferwaarde van vijf miljoen euro. Hij speelt momenteel bij de Argentijnse topclub Boca Juniors, waar hij veelal invalt en soms basisspeler is. De jongeling maakt al veel indruk en geldt als aanstormend toptalent.

Zeballos heeft op dit moment nog een langlopend contract in Buenos Aires tot en met de zomer van 2025. Dat is precies ook de duur van het contract van Noni Madueke bij PSV, waarvan overigens niet wordt verwacht dat dit uitgediend zal gaan worden. Naast PSV worden ook topclubs als AC Milan, Sevilla, Atletico en Napoli in verband gebracht met de jonge stervoetballer van het befaamde Boca Juniors.