Home Nieuws ‘PSV heeft niet de wil en de interesse om te winnen’

‘PSV heeft niet de wil en de interesse om te winnen’

28
0

De gebroeders van de Kerkhof draaien er maandagmorgen niet omheen. Ze laken de instelling van de spelers en gelijk hebben ze. De invalbeurt van Luciano Narsingh of het algehele spel en de houding van Siem de Jong zijn niet bepaald om over naar huis te schrijven.

“PSV had niet de wil en de interesse om te winnen. Daar maak ik me toch ernstige zorgen over, want daar begint het wel mee.” Ook René werd er moedeloos van. “Het is troosteloos, je krijgt het niet warm van dit PSV. Ik denk dat Phillip (Cocu red.) het moeilijk krijgt om ze weer aan de gang te krijgen. Dinsdag staat een belangrijke wedstrijd op het programma die mede bepalend is voor het verdere verloop van het seizoen.”

René heeft het gevoel dat de Champions League wedstrijd tegen FK Rostov misschien al in het achterhoofd zat van de spelers. “Dat mag natuurlijk niet gebeuren. Tegen Willem II was het 0-0, tegen Roda nu 0-0. Het is gewoon slecht. De komende weken worden de weken van de waarheid.”
Mocht PSV punten verspelen in de komende twee competitiewedstrijden, dan wordt het wel erg lastig om weer kampioen te worden denkt Willy. “Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen. We hebben alles nog in eigen hand, maar er moet wel echt uit een ander vaatje worden getapt. Ik mis de spelvreugde en ik weet niet waar het aan ligt.”


Vorig artikel‘Het is alle hens aan dek’
Volgend artikelWillems niet speelklaar, Zinchenko vraagteken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in