Home Nieuws PSV heeft na een half jaar genoeg gezien: Ki-Jana Hoever vertrekt per...

PSV heeft na een half jaar genoeg gezien: Ki-Jana Hoever vertrekt per direct uit Eindhoven

709
0

Uitgerekend de speler die in het verleden weleens werd verweten niet altijd even goed met zijn talenten om te springen, keert na een half jaar terug naar de club waar hij onder contract staat.

PSV heeft na amper een half jaar genoeg gezien en stuurt de speler die in juni nog in de belangstelling stond van de Nederlandse topclubs, terug naar Wolverhampton Wanderers. Dat mag ergens best een verrassing heten maar ergens ook weer niet. Ki-Jana Hoever schijnt vaker aangesproken te zijn op zijn houding, groei, mentaliteit en ontwikkeling.

Verschillende media maken melding van het vertrek van Hoever uit Eindhoven. De rechtsback was tot het einde van het seizoen gehuurd van Wolverhampton Wanderers, maar wist geen moment te overtuigen. Hoever kwam in totaal maar tot acht officiële duels voor PSV, waarvan vier in de basis. Zijn laatste wedstrijd was op 16 oktober toen hij inviel tegen FC Utrecht. In dat duel wist hij wel tot twee assists te komen. In Marbella kwam Hoever nog wel een deel van de oefenwedstrijd tegen Sassuolo in actie maar overtuigen lukte ook toen geenszins.

Volgens het Eindhovens Dagblad is het aannemelijk dat PSV in deze transferperiode nog een nieuwe rechtsback gaat vastleggen om de selectie verdedigend in balans te houden.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here