Home Nieuws ‘PSV heeft me altijd aangetrokken’

‘PSV heeft me altijd aangetrokken’

14
0

Zakaria Aboukhlal werd anderhalve week geleden weggekaapt bij Willem II. Aboukhlal maakt het seizoen af bij Willem II en stapt dan over naar PSV.

“PSV heeft me altijd aangetrokken, maar het is natuurlijk een luxepositie dat ik tussen de beste clubs van Nederland kon kiezen”, zegt hij tegen het Algemeen Dagblad.
“Dat had ik nooit verwacht. Ik hoorde dat ze me allebei een keer of tien bekeken hebben. Toen ik dat hoorde, kwam er best wat spanning bij, maar ik ben goed blijven spelen gelukkig. We zijn met Willem II als derde de winterstop ingegaan, achter Ajax en PSV. Tegen Ajax hebben we met 1-1 gelijkgespeeld, van PSV verloren we met 2-0.”
De beslissing om over te stappen naar PSV was naar eigen zeggen weloverwogen. “Ik zou bij Willem II vast gaan meetrainen met het eerste, maar dat werd me pas gezegd toen ik mijn keuze al had gemaakt. PSV heeft een betere opleiding en betere faciliteiten om me te ontwikkelen. Bovendien wil PSV dat 50 procent van de selectie bestaat uit zelf opgeleide spelers. Ik begin in onder 19, maar hoop snel naar Jong PSV door te gaan.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here