Home Nieuws PSV heeft in de strijd om Timber concurrentie van buitenlandse clubs en...

PSV heeft in de strijd om Timber concurrentie van buitenlandse clubs en van Ajax

425
0

PSV lijkt de jacht op FC Utrecht middenvelder Quinten Timber te hebben ingezet en maakt inmiddels jacht op diens handtekening.

FC Utrecht is door de jaren heen een fijne onderhandelingspartner voor PSV geweest maar of dat in het geval van Quinten Timber ook zo gaat zijn, valt nog te bezien want de middenvelder geniet veel interesse. Er bestaat ook de nodige interesse vanuit het buitenland voor de jonge middenvelder van FC Utrecht.

De Telegraaf meldde vorige week maar ook woensdagmorgen dat PSV in de markt zou zijn voor Timber, maar dat er ook ‘legio buitenlandse clubs’ zich aandienen voor Timber. Inmiddels lijkt ook Ajax één van de geïnteresseerde clubs te zijn. PSV wil met de eventuele komst van Timber inspelen op een mogelijk vertrek van Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez.

Timber zou FC Utrecht miljoenen euro’s moeten opleveren. Eerder verkocht FC Utrecht al Kevin Strootman, Dries Mertens en Bart Ramselaar al aan PSV. PSV betaalde ruim 13 miljoen euro voor Strootman en Ramselaar, die ook gelijktijdig naar Eindhoven werden getransfereerd. Later betaalde PSV ruim 4 miljoen euro aan de Domstedelingen voor Bart Ramselaar.


Vorig artikelSchmidt wijst naar ‘bal over de zijlijn’ en waardeert excuses KNVB: ‘Wij hadden bovenaan gestaan’
Volgend artikelNog meer blessures: Jong en jeugdig PSV zal NEC tegemoet treden, ook Veerman twijfelgeval

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in