Home Nieuws PSV heeft geld te besteden voor een grote inkomende transfer maar heeft...

PSV heeft geld te besteden voor een grote inkomende transfer maar heeft te kampen met ’tjokvol salarishuis’

8456
0

John de Jong en Marcel Brands werken hard aan een aantal inkomende transfers zodat de selectie van Ruud van Nistelrooij deze week nog versterkt kan worden.

Op de burelen van het Philips Stadion stelt men daarvoor alles in het werk. Het is bijna 1 september maar er is nog wel even tijd. Het Eindhovens Dagblad volgt de ontwikkelingen op de voet en weet te melden dat er financiële ruimte is om te versterken. Tegelijkertijd lijkt de regionale krant ook de conclusie te trekken dat het qua investeringen deze zomer wel mee valt. Vanuit dat perspectief bezien kun je je afvragen of het realistisch is om met nog geen 10 miljoen euro aan investeringen Champions League voetbal na te jagen.

De regionale krant ziet dat PSV de markt aftast en ondertussen rekening houdt met een vertrek van Cody Gakpo. ‘Donderdag is definitief duidelijk wat PSV nog heeft kunnen doen om de selectie te versterken, maar helder is dat de bomen niet tot in de hemel groeien. Er was en is geld voor een inkomende transfer, maar een van de problemen is dat het salarishuis van de club eigenlijk al tjokvol zit’, schrijft de krant over de post salariskosten.

Het ED wijst ook op de uitspraken van technisch directeur John de Jong dat PSV Ajax niet alleen wil achterhalen, maar er overheen wil. ‘PSV straalde met bijvoorbeeld de komst van Walter Benítez, Luuk de Jong en Xavi Simons wel uit de Amsterdammers naar de kroon te willen steken, maar om écht indruk te maken had er nog meer geïnvesteerd moeten worden’, luidt de conclusie van het Eindhovens Dagblad.


Vorig artikelDe Telegraaf: ‘Het valt veel mensen bij PSV tegen dat Gakpo de club zo in het ongewisse laat’
Volgend artikelPSV wacht op geste El Ghazi of Aston Villa om transfer doorgang te laten vinden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in