Home Nieuws PSV heeft een nieuwe hoofdtrainer, Ruud van Nistelrooij nieuw boegbeeld en uithangbord

PSV heeft een nieuwe hoofdtrainer, Ruud van Nistelrooij nieuw boegbeeld en uithangbord

1460
0

PSV heeft in de persoon van Ruud van Nistelrooij een nieuwe hoofdtrainer aangesteld.

Het hing de laatste dagen al in de lucht maar nu is het dan ook officieel: Ruud van Nistelrooij wordt definitief de nieuwe hoofdtrainer van PSV. Dat melden onder meer het Eindhovens Dagblad en Voetbal International.

De club slaat met het aanstellen van Nistelrooij een prachtig als even grote slag op de markt der trainers. Ruud van Nistelrooij geldt als groots PSV clubicoon met een wereldwijde uitstraling. Hiermee heeft PSV (lees Marcel Brands) het voor elkaar gekregen de club van een nieuw en internationaal uithangbord en boegbeeld te voorzien.

De huidig trainer van Jong PSV bereikte hierover dinsdag een akkoord, net zoals Fred Rutten die als assistent zal gaan fungeren. Ook Tim Wolf en Javier Rabanal kunnen de overstap maken naar de technische staf van de A-selectie. Rabanal komt over van Willem II. Ook Andre Ooijer en Boudewijn Zenden maken deel uit van de nieuwe technische staf.

PSV heeft het nieuws wat door het Eindhovens Dagblad en Voetbal International gebracht werd, zelf nog niet openbaar gemaakt. Later meer.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here