Home Nieuws PSV heeft de volgende Madueke alweer klaar staan: ‘Johan Bakayoko, daar zit...

PSV heeft de volgende Madueke alweer klaar staan: ‘Johan Bakayoko, daar zit zoveel Madueke in’

1070
0

Noni Madueke mag dan opnieuw out zijn door een blessure maar het talent uit Engeland barst natuurlijk van de kwaliteiten.

Dat Madueke op korte termijn weer gaan shinen voor PSV staat natuurlijk ook vast maar eerst zal er goed herstel van zijn hamstring volgen. Het heeft er ondertussen alle schijn van dat er vanuit de PSV Academy weer een nieuwe talentvolle aanvaller staat te popelen om door te breken. Een speler met dezelfde specifieke kwaliteiten als Noni Madueke, althans dat stelt Hans Kraay junior.

Het betreft Johan Bakayoko. ESPN analist Hans Kraay junior heeft hoge verwachtingen van Johan Bakayoko. De achttienjarige Belg maakt namens Jong PSV indruk in de Keuken Kampioen Divisie.

Kraay zag Bakayoko uitblinken in het duel met FC Volendam. De vleugelaanvaller verzilverde onder meer een penalty en sprankelde met sterk spel. “Er komt er eentje aan, Johan Bakayoko”, zegt de ESPN-analist. “Daar zit zoveel Madueke in. Het is dreigen, doorbewegen. Die strafschop schoot hij helemaal niet goed in, maar wat hij laat zien is zo mooi. Zij hebben een parel. Hij speelde zoals Madueke tegen Ajax in de Johan Cruijff Schaal. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat dit een héle goede speler wordt. Het is ook een ontzettend leuke jongen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here