Home Nieuws ‘PSV heeft de beste ploeg van Nederland’

‘PSV heeft de beste ploeg van Nederland’

18
0
Als assistent van Fred Rutten was hij tussen 2009 en 2012 werkzaam in Eindhoven. Min of meer geruisloos verdween Erik ten Hag in Eindhoven van het toneel.
Met zijn FC Utrecht is Ten Hag zondagmiddag rond lunchtijd tegenstander van PSV. „PSV heeft, denk ik, de beste ploeg van Nederland. Hopelijk kunnen we de wedstrijd lang neutraal houden en een resultaat weghalen in Eindhoven. Voor ons is dit een mooie test, hoe doen wij het tegen een Champions League-deelnemer?”

De grote man is duidelijk Sébastien Haller, al acht keer trefzeker in tien duels. Haller staat ook bij PSV op een lijstje als mogelijk opvolger van de Jong maar lijkt deze winter al nauwelijks houdbaar voor de Domstedelingen. „Hoe goed hij kan worden? Die gaat wel naar PSV-niveau. Minimaal. Maar we hebben meer jongens, die een stap naar de top kunnen zetten. We hebben een team dat in ontwikkeling is. Jongens als Locadia, Zoet en De Jong zijn nu verder, maar zo stonden zij er een paar jaar geleden ook voor. Als je hard werkt, kun je ver reiken.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here