Home Nieuws PSV heeft concurrentie van Reims en Southampton voor Deyovaisio Zeefuik

PSV heeft concurrentie van Reims en Southampton voor Deyovaisio Zeefuik

520
0

Eurosport is zeker van zijn zaak. De Franse tak van het medium meldt keer op keer dat PSV zeer geïnteresseerd is in Deyovaisio Zeefuik.

De rechtsback maakte een snelle en goede ontwikkeling door en staat daardoor in de belangstelling van PSV. Echter is er ook internationale interesse in de diensten van de verdediger. Zeefuik, nog altijd maar 22 jaar, kan zijn carrière ook vervolgen in de Premier League en de Ligue 1. Zo weet Eurosport donderdag te melden.


Volgens het medium zijn het Engelse Southampton en het Franse Stade de Reims concreet geïnteresseerd in de snelle en sterke rechtsback van FC Groningen. Zeefuik is een van de meest opvallende spelers in de Eredivisie dit seizoen. Dat heeft hem ook de interesse opgeleverd van PSV, dat in hem een toekomstige opvolger van Denzel Dumfries ziet.

Analist Ronald de Boer was recent al lyrisch over het spel van Zeefuik. De rechtsback miste dit seizoen nog geen wedstrijd namens FC Groningen en zou volgens De Boer prima mee kunnen draaien bij PSV mocht Denzel Dumfries een stap maken.

“Ik zou hem zo ophalen, honderd procent. Als je naar zijn spel kijkt, veel opkomen, dan is het een exacte kopie. Is hij slechter dan Hans Hateboer, op het moment dat die naar Italië ging? Hij heeft nóg meer snelheid dan Hateboer”, aldus een lyrische Ronald de Boer.

Zeefuik is inmiddels bezig aan zijn derde seizoen in Groningen. De verdediger heeft nog een contract tot de zomer van 2021 bij Groningen, waar hij dit seizoen alle wedstrijden in de Eredivisie in de basis begon.

 


Facebook Comments Box