Home Nieuws PSV hard voor Sam Lammers en zaakwaarnemer na nieuw Atalanta bod

PSV hard voor Sam Lammers en zaakwaarnemer na nieuw Atalanta bod

6203
0

Sam Lammers dient er toch ernstig rekening mee te houden dat PSV hem niet laat gaan dit seizoen.

Lammers en zijn onbetrouwbare zaakwaarnemer azen op een transfer naar Italië maar PSV stelt zich hard op. De club wil duidelijk een signaal afgeven na een eerder mondeling akkoord tussen de club en zijn zakelijke gevolg.

De club heeft dinsdag in een gesprek met de zaakwaarnemer van Sam Lammers zijn standpunt nog maar eens duidelijk gemaakt. PSV eist een dubbelcijferig bedrag van Atalanta Bergamo en anders zal er geen transfer komen.

Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad dinsdagavond. Volgens de krant zijn beide partijen elkaar de afgelopen periode wel genaderd, nadat de Italianen het bod op Lammers opnieuw verhoogden.

Desondanks wil Atalanta nog niet helemaal betalen wat PSV in gedachten heeft. Daarmee mag Lammers blijven hopen op een transfer. Hij bereikte zelf al een akkoord met de club van Hans Hateboer, Robin Gosens en Marten de Roon maar of de overgang daadwerkelijk rond gaat komen valt ernstig te betwijfelen nu PSV zich zo hard weet op te stellen.

De club is zo standvastig omdat het een signaal wenst af te geven en de gang van zaken vanuit het kamp-Lammers en zijn zakelijke gevolg absoluut niet wenst te accepteren. PSV dacht simpelweg een akkoord te hebben dat Lammers zijn volgend jaar in 2021 aflopende contract zou gaan verlengen na een mondeling akkoord. Zo geschiedde vooralsnog niet.

Toch lijkt ook PSV rekening te houden met een vertrek van Lammers: met Eran Zahavi is er inmiddels een opvolger op de radar verschenen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here