Home Nieuws PSV hard op weg naar afronden transfer Savinho, Braziliaan zet zinnen op...

PSV hard op weg naar afronden transfer Savinho, Braziliaan zet zinnen op transfer naar PSV

2808
0

PSV en Manchester City zijn in onderhandeling over de Braziliaanse aanvaller Savinho.

Beide clubs zijn hard op weg om de transfer in zijn geheel af te ronden. PSV kan met behulp van de City Football Group de Braziliaan Savinho naar Eindhoven halen. Volgens het Eindhovens Dagblad is het PSV wat wel wat water bij de wijn moet doen omdat de club financieel gezien een ander plan rond de Braziliaan had voorgesteld.

PSV wilde Savinho aanvankelijk voor meerdere jaren huren, meldt het Eindhovens Dagblad. Regelgeving zal dat plan vooralsnog gaan dwarsbomen, weet de regionale krant te melden. Voorlopig ziet her ernaar uit dat PSV maximaal één seizoen kan beschikken over de achttienjarige aanvaller, die over zal komen van de Braziliaanse club Atlético Mineiro.

Savinho wil zelf echter graag naar Eindhoven en zich bij de Braziliaanse en Latijns-Amerikaanse clan van de club voegen. Savinho heeft de pijlen op een transfer naar PSV gericht. Later volgt er meer informatie over de aanstaande transfer.


Vorig artikelNewcastle United wil ver gaan voor Sangaré, Engelse club bereid tot betalen vaste afkoopsom van 37,5 miljoen
Volgend artikelPSV door Zuid-Amerikaanse media in verband gebracht met Joel Ordoñez

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in