Home Nieuws PSV grootste kandidaat om Beelen van PEC over te nemen, PSV aast...

PSV grootste kandidaat om Beelen van PEC over te nemen, PSV aast ook op nieuwe ervaren centrale verdediger

6012
0

PSV heeft bijna een compleet elftal aan verdedigers en met name centrale verdedigers onder contract staan, als we ook enkele spelers van Jong PSV tot die kern rekenen.

Toch is Thomas Beelen dusdanig concreet in beeld bij PSV, dat meerdere media verwachten dat de transfer van de relatief onbekende centrale verdediger snel zijn beslag zal gaan krijgen. Volgens De Telegraaf is PSV op dit moment zelfs de grootste kandidaat om Thomas Beelen per direct over te nemen van PEC Zwolle.

Naar verwachting zal voor het weekeinde nog duidelijk worden naar welke club de 22-jarige verdediger zal vertrekken, weet de Amsterdamse krant te melden. PSV zou net zoals Feyenoord inmiddels een bod hebben uitgebracht van ongeveer 2,5 miljoen euro. AZ lijkt net zoals eerder FC Twente af te haken.

Volgens het Eindhovens Dagblad lijkt PSV vooral met Feyenoord te moeten gaan strijden om de komst van Thomas Beelen maar De Telegraaf is een stuk stelliger in haar berichtgevingen over Beelen en een naderende toekomst bij PSV.

De verdediger van PEC Zwolle staat ook in de belangstelling van AZ, waar FC Twente recent afhaakte. Beelen heeft zich afgelopen seizoen bij PEC Zwolle in de Keuken Kampioen Divisie uitstekend ontwikkeld en hij had daar slechts één seizoen voor nodig. Het technisch kader binnen PSV voorziet dat Beelen deze ontwikkeling in de Eredivisie kan doorzetten.

PEC Zwolle zet op dit moment nog altijd in op een transfersom van zo’n drie miljoen euro, maar de verwachting is dat PSV dat niet wil en ook niet zal gaan betalen. Wel ligt er al een bod van 2,5 miljoen euro, waar beide clubs normaal gesproken wel uit zullen gaan komen. Er lijkt wat de laatste linie betreft nog meer nieuws op komst te zijn.

De verwachting is dat PSV naast Thomas Beelen namelijk ook nog een meer ervaren centrale verdediger zal gaan halen komende dagen dan wel weken. Zoals gezegd zullen naar verwachting de verdedigers Timo Baumgartl en André Ramalho gaan vertrekken.


Vorig artikelPSV biedt miljoenen op PEC Zwolle verdediger Beelen, PEC wijst bod af en wil meer
Volgend artikelWaarom Peter Bosz geen contact zocht met Van Nisterooij en Stewart wel | Sinds aantreden Stewart verloor PSV geen wedstrijd meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in