Home Nieuws PSV grijpt laatste kans en houdt uitzicht op overwintering: 13.00 keer je...

PSV grijpt laatste kans en houdt uitzicht op overwintering: 13.00 keer je inzet!

466
0

Donderdagavond wordt er om 18:45 in Monaco afgetrapt voor een hele belangrijk wedstrijd.

PSV moet winnen om uitzicht te houden op de knock-out fase en daarom was afgelopen weekend erg belangrijk voor het vertrouwen. Wij geven onze prognose en voorzien jullie van de beste wedtips voor AS Monaco – PSV.

De 5-2 overwinning tegen FC Twente was echt een hele belangrijke. Na een paar teleurstellende weken zijn 5 goals erg goed voor het zelfvertrouwen. Al helemaal omdat Cody Gakpoen Noni Madueke natuurlijk nog steeds niet van de partij waren en zijn. Zij moeten het duel met Monaco weer missen en als extra klap komt daar ook nog het gemis van Mario Götze bij. Super Mario is helaas ook niet fit genoeg om te starten tegen de Monegasken. Er moeten andere goalgetters opstaan en gelukkig gebeurde dat afgelopen zaterdag ook…

Als redders in nood waren daar Eran Zahavi, Carlos Vinicius en Yorbe Vertessen. Van de Israëliër wisten we al wel dat hij kon scoren, maar Vertessen en Vinicius konden de doelpunten heel goed gebruiken. Allebei geven ze 10000% en zijn ze gevaarlijk. Vertessen is ongekend snel en Vinicius is zo sterk als een beer. Met de extra drive om je te laten gelden is de kans op doelpunten natuurlijk groter. Onderstaande odds voor beide aanvallers zijn daarom erg fijn om te spelen. 2 doelpunten voor Vinicius is zelfs geboost van 16 naar 16.50 keer je inzet!

Carlos Vinicius scoort minimaal 2 keer voor 16.50 keer je inzet!
Doelpunt van Yorbe Vertessen voor 3.60 keer je inzet!

Helaas maar waar krijgt PSV veel te veel tegendoelpunten. In de competitie kregen ze er al 19 om de oren en ook in Europa staat de teller op 5 uit 3. De kans dat het steenrijke AS Monaco gaat scoren is goed aanwezig en daarom lijkt ‘Beide teams scoren’ ons een zekerheidje. Gelukkig voor ons heeft BetCity.nl een hele dikke odd boost hiervoor. Als PSV wint en Monaco scoort krijg je niet 5.60, maar 6.50 keer je inzet!

Beide teams scoren voor 1.63 keer je inzet!
PSV wint en beide teams scoren van 5.60 voor 6.50 keer je inzet!

PSV gaat gehavend naar Monaco toe, maar dat kan ook juist goed uitpakken. Spelers die normaal niet veel speeltijd krijgen spelen met extra motivatie en met die drive kun je het een tegenstander heel lastig maken. Met een pijlsnelle Yorbe Vertessen en een beresterke Carlos Vinicius ben je altijd lastig voor een verdediging. Ondanks het gemis van 3 grote basisspelers verwachten wij dus een goed resultaat voor PSV. Met de resterende selectie is dit nog goed haalbaar!

PSV wint, Yorbe Vertessen scoort & over 3.5 goals voor 13.00 keer je inzet!

Alle goede wedtips op een rijtje:

Yorbe Vertessen scoort voor 3.60 keer je inzet!
PSV wint en beide teams scoren voor 6.50 keer je inzet!
Vertessen scoort, PSV wint & over 3.5 goals voor 13.00keer je inzet!
Carlos Vinicius scoort minimaal 2 keer voor 16.50 keer je inzet!


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here