Home Nieuws PSV genereert extra inkomsten na deal met Chinees gokbedrijf

PSV genereert extra inkomsten na deal met Chinees gokbedrijf

30
0

PSV gaat een partnership aan met het Chinese gokbedrijf Wellbet. De overeenkomst gaat in op 1 januari 2018 en heeft als voornaamste doel de naamsbekendheid buiten Europa vergroten.

PSV meldt dat dinsdagochtend via de website“Het is bekend dat PSV zich al langere tijd oriënteert op sponsorinkomsten uit de kansspelenmarkt. Daarnaast richten we onze pijlen nadrukkelijk op markten buiten Europa, waarbij Azië een zeer interessante markt is”, zegt Toon Gerbrands uit. “Daar is contact met Wellbet uit voort gekomen. Wij zijn zeer content dat we met een dergelijk grote speler het bereik van PSV buiten Europa kunnen vergroten.”

Mark Lu van Wellbet is eveneens content met het partnership en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking. “Wellbet is een toonaangevend merk op het gebied van sport en entertainment in Azië. PSV is op zijn beurt een topteam in de Eredivisie waar veel wereldberoemde voetballers hun carrière ooit zijn begonnen. Wij kijken uit naar een innovatief partnerschap tussen beide bedrijven”, zegt de CEO. PSV is een samenwerking voor de duur van twee jaar aangegaan.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here