Home Nieuws PSV gelooft niet in terugkeer Simons naar Parijs, club in gesprek met...

PSV gelooft niet in terugkeer Simons naar Parijs, club in gesprek met zaakwaarnemer

793
0

De contractsituatie van Xavi Simons doet opnieuw veel stof opwaaien.

In een periode dat de middenvelder wekelijks onderwerp van gesprek is door zijn uitmuntende spel, komt opnieuw zijn contractsituatie ter sprake. Dat komt door de onthulling van Marcel Brands vrijdagmiddag.

Onverwacht onthulde Brands dat de Parijse miljoenenclub niet één maar twee opties heeft om Xavi Simons terug naar de Franse hoofdstad te halen. Hoe de constructie precies ontstaan is, is nog altijd niet geheel duidelijk maar het geheel zou ook zomaar uit de koker van de Parijse club kunnen komen en juist niet van het management van Simons.

Hoe dan ook, PSV lijkt nog lang niet af te zijn van de Franse topclub als het over de toekomst van Xavi Simons gaat. Feitelijk is de situatie dus precies zoals Franse media vorig jaar net na de overgang van Simons naar PSV al wisten te bevestigen. PSG watchers van met name dagblad Le Parisien, wisten in september al te melden dat PSG nog altijd in de markt zou zijn Simons terug te halen naar Parijs.

PSV kent op dit moment weinig twijfels over een eventuele terugkeer van Simons naar Parijs, wijst de berichtgeving van het Eindhovens Dagblad uit. Marcel Brands lijkt dus niet bepaald bevreesd voor een terugkeer naar de club waar Simons enkele jaren onder contract stond.

Inmiddels voert PSV gesprekken met het management van Simons om het contract open te breken en te verlengen, aldus Rik Elfrink namens het ED.


Vorig artikelPSV en Paris Saint-Germain onderhandelden tot laatste moment over huurdeal
Volgend artikelFans PSV en Cambuur trekken samen op in Eindhoven, Cambuur fans reizen toch af naar Eindhoven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in