Home Nieuws PSV gelooft in Mauro Junior en gaat langdurige verbintenis aan

PSV gelooft in Mauro Junior en gaat langdurige verbintenis aan

258
0

PSV gelooft sterk in de ontwikkeling van Mauro Junior. Dat kunnen we concluderen na het aanbod voor contractverlenging tot 2025.

De club heeft de Braziliaan daarom een nieuw sterk verbeterd en langdurig contract aangeboden. De Braziliaan ondertekende donderdagavond in het Philips Stadion een nieuw contract tot de zomer van 2025. ‘Ik ben bereid veel verantwoordelijkheid te nemen’ , aldus Mauro na zijn contractverlenging.


De pas 22-jarige Braziliaan begint deze zomer aan zijn vijfde jaar als voetballer in Nederland. PSV en John de Jong zien veel potentie in de jonge voetballer. “We hebben wederom een zelf opgeleide speler langdurig aan de club geboden en daar ben ik erg blij mee. Mauro is na een lang en intensief scoutings- en opleidingstraject tot een kernspeler van de A-selectie uitgegroeid. Dat is hoe we het graag zien met jongens uit het buitenland die kiezen voor de opleiding van PSV. We zijn heel tevreden met zijn ontwikkeling en denken dat hij de komende seizoenen nieuwe stappen kan zetten.”


Facebook Comments Box