Home Nieuws PSV gelinkt aan jonge aanvaller Sebastián Cavero uit Peru

PSV gelinkt aan jonge aanvaller Sebastián Cavero uit Peru

5411
0

Zuid-Amerikaanse media maken melding van interesse van PSV in de jonge aanvaller Sebastián Cavero.

Cavero is een jonge en getalenteerde Peruviaanse speler en geldt als groot talent in eigen land Peru en inmiddels ver daarbuiten. Clubs uit Brazilië en Argentinië zouden al jacht maken op de behendige aanvaller.

Sebastián Cavero is een negentienjarige vleugelaanvaller uit Peru, die niet heel lang meer onder contract staat bij zijn club Alianza Lima. PSV heeft interesse, weet het medium Transfers24 te melden maar ook enkele Portugese en Spaanse clubs zouden al contact hebben gelegd met het jonge talent. Zijn naderende transfervrije status maakt hem geliefd, los van de aanwezige kwaliteiten, schrijven Zuid-Amerikaanse voetbalmedia.

Zijn huidige club Alianza Lima weet inmiddels dat men een parel in huis heeft en zou inzetten op een spoedige verkoop. De huidige club van de aanvaller zou in de toekomst veertig procent van een transfersom willen ontvangen, weet onder meer Transfers24 te melden.

Een constructie die PSV niet vreemd is aangezien de club bij de transfer van Hirving Lozano van FC Pachuca naar PSV dezelfde afspraken wist te maken. PSV had eerder ook een Peruviaan onder contract staan. Jefferson Farfan was eerder erg succesvol in Eindhoven.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here