Home Nieuws PSV geeft Spaanstalige PSV achterban bemoedigende update over Romero

PSV geeft Spaanstalige PSV achterban bemoedigende update over Romero

1399
0

PSV heeft nog steeds alle vertrouwen in Maximiliano Romero.

De spits wist zijn deal met Udinese twee weken geleden niet af te ronden en daarmee lijken speler en club in een nieuwe fase bij PSV te zijn aangekomen. PSV spreekt haar vertrouwen uit in de sits en doet dat opmerkelijk genoeg ook voor de Spaanse volgers van de club. Zo heeft PSV haar Spaanstalige volgers geïnformeerd over de huidige situatie van Maximilio Romero.


Romero trainde aanvankelijk apart, maar is inmiddels weer aangesloten bij de selectie, zo meldt de club via de Spaanstalige communicatiekanalen. Roger Schmidt benadrukte dat hij Romero ook mee naar Duitsland wilde nemen om hem weer onderdeel van de groep te laten zijn. Schmidt sprak zich ook uit over de toekomst van Romero bij PSV uit. “Zijn perspectief is eindelijk doorbreken bij PSV. Hij zit al een tijdje bij PSV en het was erg ongelukkig dat hij vorig seizoen zo zwaar geblesseerd raakte.”

Romero scheurde eind september 2020 zijn kruisband af in een Europa League-duel met het Sloveense NS Mura en heeft sindsdien geen officiële minuut meer gespeeld. Schmidt ziet desondanks toch de potentie van de spits.

“Dat was een wedstrijd die we wilden winnen en hij stond in de basis, dus dat bewijst wel dat hij veel potentie heeft”, aldus Schmidt, die vindt dat Romero een unieke speler is, in vergelijking met de rest van de selectie. “Niet te vergelijken met één van onze andere spelers. Hij is goed in the box, fysiek sterk en goed met het hoofd. Ik geloof in hem en wij gaan alles doen om hem weer speelklaar te krijgen.”


Facebook Comments Box