Home Nieuws PSV geeft niet op: ‘Wij zijn niet dood en begraven’

PSV geeft niet op: ‘Wij zijn niet dood en begraven’

37
0

Werkt PSV in alle rust en stilte aan het behalen van de landstitel of is het afgelopen met de kansen op het kampioenschap?

PSV lijkt dood en begraven nu dezer dagen de aandacht alsmaar uitgaat naar PSV’s grootste concurrent om de landstitel én die grootste concurrent ook nog eens de ranglijst aanvoert op basis van het doelsaldo. Mark van Bommel benadrukt vrijdagmiddag dat PSV nog lang niet klaar is met dit seizoen.

PSV had lange tijd de titelkansen volledig in eigen hand, maar na een mindere reeks is Ajax op gelijke hoogte gekomen. Maar toch is er van een gelaten sfeer in Eindhoven absoluut geen sprake. Dat benadrukte van Bommel vrijdag tegenover de aanwezige media.

“De spelersgroep is levendig. Jongens zijn met elkaar bezig en willen winnen. Wij hebben zeker niet het gevoel al dood en begraven te zijn. Hoe ik het bekijk? Dat we in punten gewoon gelijk staan met Ajax.”

PSV sluit zondag de 31ste speelronde af met een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. Vorig jaar werd het in Den Haag 7-0 voor de regerend landkampioen. “Die wedstrijd was in september”, aldus Van Bommel, die niet denkt dat er bij ADO revanchegevoelens leven voor die ruime nederlaag. “Dat heeft geen invloed op het duel van komende zondag.”


Vorig artikelBegripvolle van Bommel staat achter besluit KNVB
Volgend artikelRomero fit en terug bij Jong PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in