Home Nieuws PSV geeft niet op inzake contractverlenging Mo Ihattaren: ‘Het boek Ihattaren is...

PSV geeft niet op inzake contractverlenging Mo Ihattaren: ‘Het boek Ihattaren is nog niet dicht’

1915
0

Vrijwel iedereen in de voetbalwereld verwacht dat de wegen van Mo Ihattaren en PSV gaan scheiden maar op de burelen van het Philips Stadion is men daar nog zo niet zeker van.

Het is de laatste weken rustig rond het wonderkind van de Herdgang en daartoe zullen zijn zaakwaarnemer Raiola en de rest van zijn gevolg wel opdracht en aanleiding toe hebben gegeven.


Er dreigt nog altijd een transfervrij vertrek door de achterdeur en een vertrek deze zomer gezien het nog 1 jarige contract van de middenvelder maar PSV geeft niet op als we John de Jong moeten geloven. “Voor zowel Roger Schmidt als mij is het boek Ihattaren nog niet dicht”, zegt De Jong tegen Voetbal International. “Mo heeft net als Cody Gakpo en Jordan Teze zo’n mooie groei vanuit de academy doorgemaakt. Dat is wat we willen bij PSV.”

De directeur technisch beleid sluit dan ook niet uit dat beide partijen elkaar alsnog gaan vinden komende maanden. “Ik vind het jammer dat het nog niet is gelukt zijn kwaliteiten maximaal te ontwikkelen en te laten renderen. Maar ik heb nog steeds de hoop dat we Mo daarbij kunnen helpen. Daar hebben we met z’n allen al heel veel tijd en energie in gestoken en dat blijven we doen.”

De bal ligt nu bij Ihattaren, benadrukt De Jong wel. “Ik wil Mo duidelijk maken dat hij de prachtige carrière die hij in het vooruitzicht heeft, niet moet weggooien. Start als prof bij PSV, groei en maak dan de stap omhoog. Of het heel realistisch is dat hij bij ons blijft, kan ik nu niet zeggen. Het ligt ook aan hem.”


Facebook Comments