Home Nieuws PSV geeft de strijd om Davinson Sánchez niet op

PSV geeft de strijd om Davinson Sánchez niet op

1857
0

PSV is nog altijd voornemens om Davinson Sánchez van Tottenham Hotspur over te nemen.

De verdediger die zo gewenst is in Eindhoven, is nog altijd speler van de Spurs en geraakt nog niet weg uit Londen. Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV afgelopen opnieuw contact zocht met de Zuid-Amerikaan en zijn management.

Ruim anderhalve maand geleden werd duidelijk dat PSV Sánchez een interessante speler vindt, die uitstekend bij het spel van trainer Peter Bosz zou passen. Sánchez bleek een dure optie te zijn en ondertussen boden andere clubs als Spartak Moskou meer voor de verdediger, die zelf geenszins naar Rusland wenst te vertrekken. Nu de kaarten anders liggen en het einde van het window dichtbij is, lijkt PSV alsnog te willen toeslaan en de Colombiaan van Tottenham Hotspur alsnog wil overnemen.

Deze week heeft PSV nog gaan hem geïnformeerd, meldt de regionale krant het Eindhovens Dagblad. Dinsdag werd nog duidelijk dat Stade Rennais een bod van negen miljoen euro heeft gedaan op Sánchez. Tottenham Hotspur zou volgens Franse berichtgevingen echter tien tot vijftien miljoen willen verdienen. Een bedrag dat door Engelse media overigens niet gedeeld wordt. Nu het einde van het window nadert, lijken de panelen te kunnen gaan verschuiven.

Het is in ieder geval duidelijk dat er nog een centrale verdediger bij zal gaan komen in de selectie van Peter Bosz, die in de persoon van Jerdy Schouten wel een uitstekend alternatief heeft op die positie. De verdedigende middenvelder speelde nagenoeg foutloos maar gezegd moet worden dat de nieuwkomer niet veel in de duels kwam. Ook dat aspect is overigens een kwaliteit te noemen.

Eerder deze maand gaf Earnest Stewart bij ESPN al aan dat PSV had geïnformeerd naar de komst van Sánchez, maar dat dit financieel niet haalbaar bleek. Of dat tot op heden nog steeds zo is valt nog te bezien nu richting het einde van het window de zaken vloeibaar kunnen worden.

https://x.com/rikelfrink/status/1697026774884839553?s=46&t=EGruE31ddxKBj8KqJbLVMA


Vorig artikelKritische Peter Bosz vond PSV in Glasgow beter: ‘Dit voelt meer als een prijs dan de JC Schaal’
Volgend artikelTwijfels alom bij Sangaré | Nottingham wil Liverpool aftroeven en biedt 35 miljoen euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in