Home Nieuws PSV geeft bijna herstelde Shurandy Sambo nieuw contract na zware kuirsbandblessure

PSV geeft bijna herstelde Shurandy Sambo nieuw contract na zware kuirsbandblessure

203
0

Kruisbandblessures. Het zijn nog steeds de zwaarste blessures in de voetballerij maar herstel is altijd mogelijk. Dat geldt ook voor Shurandy Sambo.

De verdediger is bijna terug van weggeweest en dus weet PSV de jonge verdediger een nieuw contract aan te bieden. Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV een mondeling akkoord heeft bereikt met Shurandy Sambo. De rechtsback van Jong PSV heeft een contract tot het einde van het seizoen, maar heeft zijn ja-woord gegeven aan een nieuwe verbintenis. Waarschijnlijk gaat dit om een contract voor twee seizoenen en zal dit snel officieel worden gemaakt, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

Sambo maakte vorig seizoen in de laatste speelronde tegen FC Utrecht zijn officiƫle debuut in het eerste elftal van PSV. Vanwege een zware blessure kwam hij dit seizoen amper in actie. Sambo stond op het punt om op huurbasis naar Cambuur te vertrekken, maar dat ging door zijn kniekwetsuur niet door.

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen zal Sambo aansluiten bij het eerste elftal. Daarna zal worden gekeken wat voor de verdediger de beste optie is. Mogelijk is een nieuwe verhuurperiode een optie. Sambo heeft de groepstraining bij Jong PSV inmiddels hervat, maar hij is nog niet genoeg hersteld om in de resterende duels van dit seizoen al in actie te kunnen komen.


Facebook Comments Box