Home Nieuws PSV gaat voor transfersom van 10 miljoen euro voor Steven Berghuis

PSV gaat voor transfersom van 10 miljoen euro voor Steven Berghuis

210
0

PSV heeft de jacht op Steven Berghuis al enige tijd geleden ingezet en gaat ondanks de afwijzingen van Feyenoord onverschrokken door met pogingen Berghuis naar Eindhoven te transfereren.

John de Jong heeft zo’n tien miljoen euro over voor Steven Berghuis, inclusief bonussen. Dat melden De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad. Feyenoord is aan zet. Een vertrek van Lozano en/of Bergwijn maakt momenteel niet uit voor PSV. De club wil Berghuis simpelweg binnen halen. Berghuis is een optie voor de positie van rechtsbuiten, maar is ook een belangrijke kandidaat als nummer tien.

PSV is hoe dan ook niet van plan om tussen de vijftien en twintig miljoen te betalen voor Berghuis, maar mogelijk wordt het huidige bod wel verhoogd zodra Lozano of Bergwijn is vertrokken.

Het Algemeen Dagblad stelt dat Feyenoord ‘hard to get’ speelt en de ontwikkelingen rustig afwacht, maar de knie van Nicolai Jörgensen kan roet in het eten gooien. De Deen staat voorlopig aan de kant, waardoor de Rotterdammers behoefte hebben aan een nieuwe spits. Ook een extra centrale verdediger staat op het wensenlijstje. Oftewel, Feyenoord heeft broodnodig financiële middelen nodig.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here