Home Nieuws PSV gaat voor transfers liggen en wil Gakpo en Sangaré behouden tot...

PSV gaat voor transfers liggen en wil Gakpo en Sangaré behouden tot na kwalificatieronden

4413
0

PSV lijkt voornemens op dit moment niet meer te willen meewerken aan een vertrek van Cody Gakpo en Inrahim Sangaré. Beide spelers lijken vooralsnog in Eindhoven te blijven de komende weken.

Er volgen belangrijke weken voor de club met wedstrijden tegen AS Monaco en Ajax voor de boeg. PSV lijkt beide sleutelspelers aan boord te willen houden. Gakpo en Sangaré zouden zeker nog kunnen vertrekken maar PSV ziet dat liever niet meer in de komende weken passeren.

Tot zeker na de periode van de kwalificatiewedstrijden voor de Champions League wil de club koste wat kost deze topspelers proberen te behouden. In het geval van Sangaré wordt dat overigens bemoeilijkt door een gelimiteerde transfersom in zijn contract van 37 miljoen euro. PSV overweegt het contract van Ibrahim Sangaré daarom te verlengen en op te waarderen.

Tal van clubs worden aan Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré gelinkt maar tot op heden is er nog geen enkele club die daadwerkelijk weet door te pakken voor beide spelers. Cody Gakpo lijkt op zijn beurt nog steeds niet te weten waar zijn toekomst ligt.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here