Home Nieuws PSV gaat voor nieuw contract Xavi Simons en wil PSG zo snel...

PSV gaat voor nieuw contract Xavi Simons en wil PSG zo snel mogelijk buitenspel zetten

1308
0

Geen speler die zoveel indruk wist te maken als Xavi Simons. De middenvelder maakt niet alleen veel indruk op de PSV aanhang maar ook bij de rest van voetbalminnend Nederland.

In slechts drie maanden tijd wist Simons ook Louis van Gaal te overtuigen hem te selecteren voor het WK in Qatar. Helaas zag de eigenwijze van Gaal meer heil in speeltijd voor nietszeggende spelers als Koopmeiners, de Roon en Taylor maar dat de ster van Simons reizende is kan niemand ontgaan zijn. Ook in Parijs bekijken ze de ontwikkeling van Simons met argusogen want het was immers PSG dat hem afgelopen zomer met lede ogen zag vertrekken nadat een nieuw contractaanbod maar op zich liet wachten.

De ontwikkeling van Xavi Simons noopt PSV nu tot flinke stappen voorwaarts want de club wenst de middenvelder langer aan boord e houden. En dus ondernemen Marcel Brands en PSV concrete stappen om het contract van Xavi Simons open te breken en te verlengen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Op die manier en middels deze concrete handelswijze probeert de club Paris Saint-Germain buitenspel te zetten in de optie om Simons voor een gelimiteerde som van 12 miljoen euro weg te halen uit Eindhoven.

In het contract van Simons staat dat de club uit Parijs hem voor twaalf miljoen euro terug kan kopen als Simons dat zelf zou willen. PSV hoopt die betreffende clausule uit een eventueel volgend contract te halen en PSG op die manier te dwarsbomen, meldt de regionale krant. Overigens is Paris Saint-Germain de enige club die Simons voor twaalf miljoen kan kopen. Alle andere eventueel geïnteresseerd clubs moeten de door PSV gehanteerde vraagprijs hanteren.


Vorig artikelVerbazing bij ESPN over afwijzen bod PSG op Bakayoko: ’15 miljoen is onwaarschijnlijk’
Volgend artikelIndrukwekkende oproep Thijs Slegers na slecht nieuwsbericht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in