Home Nieuws PSV gaat voor nieuw contract voor zeer gewilde Luuk de Jong

PSV gaat voor nieuw contract voor zeer gewilde Luuk de Jong

94
0

PSV wil alles op alles zetten om Luuk de Jong nog een extra jaar in Eindhoven te houden.

Mexicaanse media melden dat de Jong naar Mexico zal gaan vertrekken. Clubs en speler zijn allen dichtbij een akkoord, werd vrijdagnacht gemeld door Latijnse media. Nederlandse media zijn minder zeker van de transfer naar het voetbalgekke land. Luuk de Jong zou zijn vakantie momenteel gebruiken om na te denken over zijn toekomst.


De Jong is er nog niet uit, weet AD Sportwereld te melden. Er zouden namelijk tal van clubs serieuze interesse hebben in PSV’s aanvoerder en topscorer, die inmiddels miljoenen euro’s moet gaan opbrengen. Hoe anders was zijn situatie twee seizoenen terug. De Jong was verworden tot bankzitter en reserve achter Jürgen Locadia die op zijn beurt weer geblesseerd raakte en vervolgens naar de Premier League verkaste.

De Jong stond echter op en herpakte zichzelf om PSV naar de landstitel van 2018 te loodsen. Afgelopen seizoen was voor hem persoonlijk zo mogelijk een nog beter seizoen. De onomstreden aanvoerder werd topscorer met 28 goals, was als krachtige kopper onverslaanbaar, scoorde in de Champions League en werd de man van de succesvolle omhalen en daarmee een international transfertarget.

Ondertussen is PSV gezind om het boegbeeld toch nog een jaar langer bij de club te houden. De club gaat haar aanvoerder een nieuw voorstel doen, weet AD Sportwereld te melden. Het contract van Luuk de Jong bij PSV loopt nog tot 2021 en is precies een jaar geleden open gebroken.


Facebook Comments