Home Nieuws PSV gaat voor vierde huurperiode van Ginkel en Brighton aanvaller Jahanbakhsh

PSV gaat voor vierde huurperiode van Ginkel en Brighton aanvaller Jahanbakhsh

3114
0

PSV roert zich deze dagen op de transfermarkt. De club is volop bezig met versterkingen voor het nieuwe seizoen.

Voetbal International weet in dat kader te melden dat zowel Alireza Jahanbakhsh als Marco van Ginkel in beeld zijn bij PSV. Van Ginkel verlengde vorige week zijn contract bij Chelsea, maar mag op huurbasis weer vertrekken en wil ook vertrekken.

PSV lijkt serierus werk te maken van een vierde huurperiode van Marco van Ginkel bij de club. Van Ginkel kwam over drie eerdere huurperiodes verspreid al tot 64 officiële wedstrijden voor PSV. Vanwege een knieblessure speelde hij sinds mei 2018 na de landstitel met PSV echter geen wedstrijd meer.

De knieblessure is nu echter achter de rug en binnenkort zal hij aansluiten bij Chelsea onder 23 om de groepstraining te hervatten. Vorige week tekende hij in Londen nog een contract voor een jaar met een optie voor een extra seizoen.

Aanvaller Jahanbakhsh is een goede bekende uit de Eredivisie en komt bij Brighton & Hove Albion nauwelijks aan spelen toe. De flankspeler was een jaar geleden ook al in beeld.

Jahanbakhsh kon een jaar geleden Hirving Lozano opvolgen, maar mocht niet vertrekken. Bovendien gaf hij zelf ook aan dat hij voor zijn kans wilde gaan bij Brighton. Het zit hem helaas tegen wat speeltijd betreft. Dit seizoen kwam hij pas in acht competitiewedstrijden in actie, waarvan drie in de basis. De helft van de wedstrijden zat hij niet eens bij de wedstrijdselectie, waaronder de twee wedstrijden nadat de competitie werd hervat na de coronabreak. De aanvaller heeft nog een contract tot 2023 en zou ook in beeld zijn bij Ajax.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here