Home Nieuws PSV rekent op zomers vertrek Malen, Dumfries en Ihattaren

PSV rekent op zomers vertrek Malen, Dumfries en Ihattaren

1546
0

Er staat de komende periode veel te gebeuren bij PSV. De club zal een transformatie ondergaan.

Niet alleen buiten het veld zijn er flinke veranderingen op komst met een mogelijk congrescentrum maar ook binnen de lijnen zal het elftal zoals te doen gebruikelijk volledig op de schop gaan.


Dat is ook de verwachting van Voetbal International. Het weekblad schrijft dat PSV een scenario voor ogen heeft waarin drie spelers hoe dan ook zullen vertrekken. Het zijn niet de minste maar de interesse komt langzaam op gang.

De verwachting is dat komende zomer Donyell Malen, Denzel Dumfries en ook Mo Ihattaren worden verkocht. Daar staan uiteraard enorme transfersommen tegen over. CLubs als AC Milan en Borussia Dortmund maar ok Juventus en Barcelona worden genoemd als toekomstig werkgever voor Malen en Dumfries. Voor de amper presterende Ihattaren zal dat anders liggen.

De transfersommen die PSV verwacht te ontvangen moeten ervoor zorgen dat de club een verwacht netto verlies van ongeveer 25 miljoen euro zal gaan wegschrijven, schrijft Voetbal International. Met het vertrek van dit trio lijkt de uitgang open te zijn gezet want in het kielzog van de deze drie min of meer bepalende spelers dan wel boegbeelden, staan nog een rij spelers klaar om PSV te verlaten

Spelers als Ritsu Doan, Bruma en Derrick Luckassen, Timo Baumgartl, Erick Gutiérrez, Adrian Fein, Joël Piroe en wellicht enkele andere spelers zullen naar verwachting ook nog miljoenen euro’s gaan opleveren.