Home Nieuws PSV gaat uit van vertrek Sangaré of Bakayoko, komst Lozano steeds waarschijnlijker

PSV gaat uit van vertrek Sangaré of Bakayoko, komst Lozano steeds waarschijnlijker

1761
0

De berichtgevingen over een naderend vertrek van Ibrahim Sangaré of Johan Bakayoko zijn onophoudelijk. Beide spelers staan in de nadrukkelijk belangstelling van meerdere clubs waarbij de interesse voor Bakayoko nog concreter te noemen is.

Earnest Stewart doorstaat uiterts drukke dagen en kan als technisch directeur van de club het vizier nog niet richten op de thuiswedstrijd tegen Rangers FC. PSV kent een zeer onrustig transferwindow deze zomer en dat gaat zich vertalen naar een zeer turbulente slotweek.

Er wordt volop getrokken aan Ibrahim Sangaré en Johan Bakayoko Volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International rekent PSV dan eigenlijk ook gewoon nog op een vertrek van Ibrahim Sangaré of Johan Bakayoko. Als één van die twee vertrekt, lijkt Hirving Lozano klaar te staan om de gelederen te gaan versterken. Het zou een meer dan spectaculair slot van het zomerse transferwindow voor de club zijn.

Earnie Stewart gaat uit van zeer concrete biedingen op Johan Bakayoko. Onder andere Brentford, Burnley en Paris Saint-Germain zijn zeer concreet voor de aanvaller. Bijna bang om een transfer mis te lopen, hinten ook andere clubs naar Bakayoko. Dat geldt voor Tottenham Hotspur, dat fors geld te besteden heeft na de verkoop van Harry Kane aan FC Bayern München.

PSV wil Johan Bakayoko niet verkopen, maar de vraag is of hij met zoveel geïnteresseerde clubs wel houdbaar is. En verschuiven de panelen rond Bakayoko zelf ook want van niet willen verkassen naar alsnog ingaan op een miljoenenbod van bijvoorbeeld Paris Saint-Germain, kan dichtbij elkaar liggen als er de nodige miljoenen aan salaris worden geboden. Paris Saint-Germain zal een zelfde plan voor Bakayoko hebben klaarliggen als voor Xavi Simons en dat houdt in verhuren aan een andere club. De reden daar weer achter is heel simpel, PSG vindt Xavi Simons en Johan Bakayoko nog niet goed genoeg voor het eerste elftal van trainer Luis Enrique.

Wat Sangaré betreft is alles wat meer vloeibaar. “Verwacht wordt dat Sangaré in de eindfase van de transfermarkt weggaat: Nottingham Forest blijft namelijk pushen en gaat waarschijnlijk terugkomen voor hem”, klinkt het vanuit het Eindhovens Dagblad.

De kans dat Sangaré of Bakayoko vertrekt is zeer aannemelijk, waardoor ook een terugkeer van Lozano steeds waarschijnlijker wordt. Napoli heeft met Jesper Lindstrom een vervanger voor de Mexicaan zo goed als binnen en lijkt klaar om Lozano na vier seizoenen te laten gaan.

PSV wenst de komst van een nieuwe centrumverdediger in de laatste week van de transferwindow zeker ook nog te realiseren. De bekende namen gaan daarbij al langer rond. Miles Robinson van Atlanta United en Zeno Debast van Anderlecht maar ook Jarrad Branthwaite zijn daarvoor de topkandidaten.


Vorig artikelDavinson Sánchez nog altijd in beeld bij PSV | Ligue 1 club pakt door voor Sánchez en biedt negen miljoen euro
Volgend artikelIbrahim Afellay hoopt nog altijd op komst ‘Alex-achtige’ verdediger naar PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in