Home Nieuws ‘PSV gaat tegen ons in ieder geval geen kampioen worden’

‘PSV gaat tegen ons in ieder geval geen kampioen worden’

17
70

In een interview in de Voetbal International van deze week blikt Ajax-middenvelder Donny van de Beek vooruit op de titelstrijd van komende weken.

PSV zou in de thuiswedstrijd tegen Ajax kampioen kunnen worden. “Wij moeten van week naar week kijken, alles winnen en zien hoe het loopt. Het klopt dat het in Eindhoven kan worden beslist. Maar dat zal niet gebeuren. PSV gaat tegen ons in ieder geval geen kampioen worden,” aldus Van de Beek.


Facebook Comments

70 REACTIES

  1. Zou toch wel de grootste vernedering uit de vaderlandse voetbalgeschiedenis worden. Memorabel en historisch. Aan de andere kant, als onze mannen met knikkende knietjes op het veld staan en met een nulletje of 5 verliezen… Kampioenswedstrijden zijn toch andere potjes. En deze al helemaal. Lig al weken soms wakker van deze pot!

  2. Whahaha……., PSV wint van AZ. Waarom: AZ moet winnen, willen ze nog kans maken om tweede te worden en wanneer heeft AZ van de top drie gewonnen? PSV mag winnen, is niet moeilijk met zo’n verdediging als die van AZ.

  3. Ik heb de laatste weken ook almaar gedroomd en gehoopt thuis tegen 020 kampioen te worden. Vrijaf geregeld etc. Maar gisteren zat ik me ook te bedenken wat als ze winnen. Het is maar uitstel, maar het zal toch pijn doen dan. Voor de zekerheid heb ik donderdag ook maar vrijaf gepakt. Maar hopelijk een feest op zondag tegen fucking 020

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here